Η Εταιρεία

Η ατομική επιχείρηση Παλάγκας Χαράλαμπος του Μιχαήλ ιδρύθηκε το1973 από τον Παλάγκα Χαράλαμπο και λειτούργησε αρχικά ως συνεργείο φορτηγών αυτοκινήτων μάρκας MERCEDES και ΜΑΝ.

 Τον Ιούνιο του 1992 μεταφέρθηκε το συνεργείο από την οδό Τέρμα 26ης Οκτωβρίου (Σφαγεία) σε ιδιόκτητη εγκατάσταση στην οδό 4ον χιλ. Θεσ/νίκης-Καλοχωρίου (γωνία περιφερειακού) σε ένα χώρο 17.000τ.μ. με σύγχρονη κτηριακή εγκατάσταση, τεράστιο αποθηκευτικό χώρο και άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, όπου ο επαγγελματίας βρίσκει συγκεντρωμένο ένα πλήρες κέντρο service.

 Ο χώρος παροχής service επαγγελματικών αυτοκινήτων καλύπτει 1.300τ.μ. με διαγνωστικό μηχάνημα και ειδικά εργαλεία για την καλύτερη και ταχύτερη διάγνωση και επισκευή των οχημάτων.

 Το 1996 διεύρυνε τις δραστηριότητες της προσθέτοντας στις υπηρεσίες της και την εισαγωγή ανταλλακτικών, ως ανεξάρτητος εισαγωγέας, και τις εισαγωγές μεταχειρισμένων φορτηγών αυτοκινήτων.

 Σήμερα κατέχει κυρίαρχη θέση στο χώρο των συνεργείων και συνεργάζεται με  τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής ανταλλακτικών στην Ευρώπη και Ασία.

 

  • Προμηθεύει ανταλλακτικά φορτηγών σε όλη την Ελλάδα.
  •  Προσφέρει γνήσια ανταλλακτικά όλων των τύπων και όλων των μεγάλων κατασκευαστών, πετυχαίνοντας τον στόχο της επιχείρησης που είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη σε χαμηλή τιμή και σύντομο χρόνο.